Έργο ανά δημοτική κοινότητα

Το Σεπτέμβριο του 2019, ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε τις δεσμεύσεις στη βάση των οποίων μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους οι δημότες της Αθήνας. Όταν ξεκινήσαμε, μέσα από παρεμβάσεις και δράσεις σε όλα τα επίπεδα και με κάθε διαθέσιμο μέσο, να κάνουμε την πόλη μας πιο καθαρή, πιο βιώσιμη, πιο ανθρώπινη και πιο φιλόξενη. Αλλάζοντας την εικόνα της, σε κάθε γειτονιά.

Συνεχίσαμε, σε καθημερινή βάση, να πραγματοποιούμε παρεμβάσεις, μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας, για τη βελτίωση της όψης και της λειτουργικότητας της Αθήνας, για τη διεύρυνση και. την καλύτερη αξιοποίηση του δημόσιου χώρου, για τη βελτίωση της βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας της πόλης, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και αναγνωρισιμότητάς ως προορισμού πολλαπλών δυνατοτήτων, για την αναβάθμιση, τελικά, της ποιότητας ζωής των κατοίκων, των εργαζομένων, των δραστηριοποιούμενων και των επισκεπτών στην Αθήνα.

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τη δημοτική κοινότητα που σας ενδιαφέρει από τον χάρτη και να ενημερωθείτε αναλυτικά για κάθε δημοτική κοινότητα σε νούμερα.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ